Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De Huyskamer interieurontwerp & styling | De Huyskamer interieurontwerp en interieurstyling
De Huyskamer Zwolle is een onafhankelijk interieuradviesbureau, dat advies geeft aan zowel particulieren als bedrijven over de inrichtingen van diverse ruimtes, zoals woonkamer, hal, keuken, slaapkamer, badkamer, kantoorruimte, werkruimte, praktijkruimte, showroom, winkel
interieuradvies, interieurstyling, interieurontwerp, verlichtingsadvies, kleuradvies, Zwolle, Overijssel, keukenadvies, badkameradvies, interieuradvies aan huis, interieuradvies bedrijven, interieuradvies showroom, interieuradvies kantoor
14574
page-template-default,page,page-id-14574,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Interieurontwerp: een goed idee is het halve werk!

Wat doet De Huyskamer?

  • kleuradvies
  • indelingsadvies
  • verlichtingsadvies
  • raambekleding- en/of vloeradvies
  • deeladviezen
  • compleet interieurontwerp
  • aan/inkoop begeleiding meubels en accessoires
  • nieuwbouw en verbouwbegeleiding
  • advies voor bedrijven:  kantoorruimte, winkel of showroom
Genieten en je fijn voelen in je interieur.
Dat staat voorop bij elk interieurontwerp dat
De Huyskamer maakt.

Met wie werkt De Huyskamer?

Ben jij op zoek naar een passend interieur dat in balans is?

De Huyskamer kan daarbij helpen. De Huyskamer wordt ingezet voor de inrichting van woonhuizen en bedrijven, waarbij creativiteit voorop staat.
Ook voor styling – en fotografie opdrachten kun je bij De Huyskamer terecht.

Iedere woonwens is specifiek. Daarom vind je bij De Huyskamer naast de standaard pakketten ook maatwerk interieur-advies en ontwerp. Maatwerk te duur? Welnee je betaalt alleen voor hetgeen waarvoor je advies wilt.

Het maken van een interieurontwerp bespaart veel tijd, geld en stress. Het lijkt misschien een grote investering om een ontwerp te laten maken, maar een ontwerpproces geeft je de mogelijkheid goed inzicht te krijgen wat er met je huis kan.  Niet de verkeerde kleuren op de muren. Te grote of juist te kleine meubelen. De aansluiting voor de tv op de verkeerde plek, stopcontacten niet handig geplaatst.  Bovendien geeft het inzicht in de kosten die je kunt verwachten.

Wil jij ook iets in je interieur veranderen? Neem dan vrijblijvend contact op. De Huyskamer kijkt graag samen met je naar de mogelijkheden.

Neem contact met mij op